Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nem volt fűtés és melegvíz sem a nemrégen megnyitott osztályon, ahol koronavírusos betegeket ápolnak. Egy bentfekvő családja szerint ágynemű sem, ezt a kórház cáfolta – számolt be a nyugat.hu.

A hét elején jött az információ, hogy Szombathelyen a Markusovszky Kórház újonnan megnyitott COVID osztályán napok óta nincs meleg víz, se fűtés.

“A kórházban a COVID osztályon napok óta nincs meleg víz, és ma már fűtés sem. Anyum bent van, és ez most már kiborító. Tüdőgyulladásos betegek vannak bent, nem tudnak fürödni, és most már szétfagynak.

Már mindenfelé próbáltunk segítséget kérni, de a kórházban csak ide-oda kapcsolgatják a telefont.” – a történet arra is kitér, hogy az olvasó édesanyja két napig a kabátján feküdt, mert nem volt párna, végül a családja vitt be neki egyet.

A kórház szerint azóta elhárították a problémát. „Kórházunk azonnal intézkedett a COVID részlegen felmerült műszaki probléma miatt, haladéktalanul kértük a külső szolgáltatót a hiba elhárítására. 2020. november 16-án a javítás megtörtént, azóta műszaki probléma nem volt” – írja válaszában dr. Káldy Zoltán orvosigazgató.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy nem csak a betegségekkel, hanem a katasztrofális állapotokkal is meg kell küzdeni az orvosoknak, ápolóknak az egészségügyben, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facecbookon, hogy mindenki lássa ez Orbán Magyarországa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: