Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van ebben a történetben valami zseniálisan magyaros virtus, ugyanis  dobott az RTL Klub egy Fidesz-t és a nézők teljesen felháborodtak.  A kommentelők szerint más esett volna ki a Való Világból, ha a csatorna nem vezeti félre őket a kérdéssel. Érdekes a Nemzeti Konzultáció manipulatív kérdésein nincs ilyen népfelháborodás vagy azon se, hogy Orbánék maguknak kedvezően írogatják át a választási törvényt.

Szombat este már távoznia is kellett a villából az egyik villalakónak, aki VV Mercédesz lett. Erről pedig lényegében a nézők döntöttek, ám a kommentekből kiderült, hogy sokan nem voltak tisztában azzal, mire szavaznak.

Az RTL ugyanis már napok óta azt szavaztatta, hogy Ki generálja a legtöbb sztorit a villában?

Azt viszont nem közölték, hogy az fog kiesni, aki az utolsó helyen végez. Értelemszerűen Mercédesz és Bálint kapták a legkevesebb voksot, hiszen ők csak szerda este költöztek be a villába, így mindössze két összefoglalóban láthatták őket a nézők.

A ValóVilág hivatalos közösségi oldalát emiatt csalódott és háborgó kommentek árasztották el:

Most ez csak valami vicc, hogy ennyire hülyének néznek amúgy minket?
Miért jó meg vezetni a szavazókat?
Fogalmazzák meg a kérdéseket normálisan
Nem követem és nem nézem tovább, rosszul lett feltéve a kérdés, eleve csalás volt az egész. -1 néző, ez nagy csalódás volt.

Kedves ValóVilág! Légyszi máskor fogalmazzátok meg KORREKTEN a kérdéseket, mert így a nézőket veritek át… értem én, hogy azért mozgatni kell a szálakat a szerkesztőknek, de ne a nézőket verjétek már át!

Nem tudom szándékosan fogalmazzák-e így a kérdést és ez egy csavar akar-e lenni, mert annak borzasztó, de nem így kéne feltenni és ezt nem csak én gondolom így.

S zárásképpen hagy jegyezzük meg, hogy szegény RTL dobott egy Fideszt és most mindenki háborog. Közben Orbánék nem ezt csinálják minden egyes Nemzeti Konzultációval?  Vagy tudatosan nem úgy alakítgatják át Orbánék a választási szabályokat, hogy az nekik jó legyen?

Oszt hol marad a felháborodott kommentelők hada Orbán Facebookján, hogy lejt a pálya és mínusz egy néző. Minden jel szerint a politikában már nem is zavar minket az aljas játék, no de ha a Való Világról van szó, kérem az egy komoly dolog! Hát még lehet, hogy forradalom is lesz!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: