Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

November 26-án jár le felmondási ideje a Totalcar korábbi vezető szerkesztőjének, Winkler Róbertnek. Az újságíró a 444-nél folytatja tovább, írja a Kreatív.

Ahogy arról a lapnak adott interjújában beszélt, Winkler új munkahelyére újságírói pozícióba kerül, “Gyakorlatilag a Totalcarnál is újságíró voltam az utóbbi hat évben, csak volt egy kamu vezető szerkesztői titulus a nevem mellett, de nem vezettem én ott már semmit.” -tette hozzá.

Felmondása kapcsán azt mondta, az ott töltött 20 évéből “az első tíz volt a küzdelmes, de jó, utána meg voltak jók meg kevésbé jó részek. Sz@r érzés, de hát meg kell lépni az ilyet is.”

Winkler azt is elmondta, régóta gondolkozott a felmondáson, végül azért hagyta ott a Totalcart, mert “az egész helyzet reménytelen volt”.

“Ritkán mondták ki, hogy nem kéne ezt vagy azt írni erről és arról az autóról, és egyre jobban kikristályosodott a probléma, hogy velem nem lehet tárgyalni. Emiatt a vállalat nyomást kapott a szponzoroktól, a vállalat ezt rányomta az ügyvezetőre, ő meg rám. (…) Szóval a Totalcar pár évvel hamarabb indexesedett el, mint maga az Index.”

Szerinte a Totalcar továbbra is “működik nélküle, ahogy a régi Index is működik”. Azt még nem tudja, a 444-nél autókkal fog-e foglalkozni, de abban biztos, hogy Youtube-csatornáján továbbra is viszi tovább az autós témákat.

Elmondta a véleményét az Indexet a Fidesz kezére átjátszó vezetőről is: A Bodolai tényleg rendes ember, akárcsak az Újszövetségben Júdás, aki nem gonosz, hanem csak gyenge; féltékeny Jézus standupos sikereire. A végén onnan látszik, hogy nem rossz ember, hogy felakasztja magát. A Bodi is egy ilyen karakter, remélem, ő nem veszi annyira a szívére. Összetett kérdés ez- mondja Winkler

Winkler Róbert autós újságíró húsz év után mondott fel október végén a már már Fidesz-közelivé lett Indamedia-csoporthoz tartozó Totalcarnál. Winkler alapítója és főszerkesztője is volt a Totalcar autós portálnak, amelynek az elmúlt években vezető szerkesztője volt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: