Zseniálisan csinált hülyét Fideszékből Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti képviselője a parlamentben.

Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti képviselője nem hétköznapi módon szívatta meg Fideszéket.

Rövidebb változat, a teljest keresd egy picit lejjebb

Az ellenzéki képviselő többek között az alábbi gondolatokat olvasta fel a parlamentben:

“Az Európai Unió nem habozhat, amikor arról van szó, hogy egyes kormányok megsértik az unió által vallott értékeket. (…) Ki kell dolgozni azokat az eljárásokat, melyeket ilyen esetben alkalmazni lehet; egyetlen tagállam se bújhasson a be nem avatkozás nemzetközi jogi elve mögé.”

Majd Varga Mihály Fideszék miniszterelnök-helyettesét megkérdezte mi a véleménye ezekről a gondolatokról. Hagyta, hogy Varga szépen elmondja, hogy nem ért ezzel egyet meg stb.

A teljes videó

Ezután újra Mesterházy következett és felmutatta, hogy honnan olvasta fel az idézetteket: a Fidesz Európai Parlamenti választási programjából. Ezzel totális hülyét csinálva Fideszékből, hiszen a saját programjukkal nem értettek egyet.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP-s politikus milyen csúnyán hülyét csinált Fideszékből, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, már nem is emlékeznek Fideszék arra, mit írtak le pár éve a programjukban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).