Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ahogy több portáli is beszámolt róla, hétfőn este elhunyt Böröndi Tamás színművész, a Vidám Színpad igazgatója, aki többek között a Szomszédok című teleregényben is játszott.

A Blikk információi szerint a Vidám Színpad igazgatója koronavírussal küzdött. Ezt a család engedélyével a teátrum saj­tóreferense, Kristóf Hajnalka meg is erősítette a lapnak. Nem küzdött semmilyen alapbetegséggel, makkegészséges és életerős volt, amikor elkapta a fertőzést – mondta Kristóf a Blikknek.

Csutka István, a debreceni Csokonai Színház volt igazgatója az ATV Start Plusz című műsorában arról beszélt, szeretett kollégája közel három hétig küzdött a betegséggel.

– Tamás 19 napja volt kórházban és harcolt keményen. És amikor nézem azt a csoportot, amit Anna, Götz Anna, a felesége létrehozott, hogy küldjük az energiát Tamásnak, akkor is látom özönleni rá az üzeneteket. Hány ember volt, aki szerette… – mondta elcsukló hangon Csutka.

Nem nagyon tudok szóhoz jutni… – mondta az Origónak Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója, 13 esztendőn keresztül forgattak együtt a Szomszédokban. – Nagyon szerettem őt, jó haverság volt közöttünk, sokat nevettünk együtt, de most csak sírok magamban, döbbenten ülök.

Megrendült a Nemzet Színésze, Bodrogi Gyula is, aki igazgatósága idején csábította a Vidám Színpadra Böröndit, a színész pedig idővel a direktori székben is az utóda lett.

Böröndi Tamás 65 éves volt, a Vidám Színpad saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek majd.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: