Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Botrányos, Fideszék először elszedték az önkormányzatoktól, többek között a  mobiltelefonnal történő fizetési rendszert és a hulladék gazdálkodást, mert hogy az állam majd jobban csinálja, de most ezt tovább értékesítenék egy koncesszióba.  A főpolgármester úgy látja, hogy az éjjel megjelent két törvényjavaslat ugyanazt a célt szolgálja, a privatizációt.

„Mit csinál egy választási vereségtől tartó kormány?” – teszi fel a kérdést Karácsony Gergely a Facebook-oldalára kitett bejegyzésében. „Privatizál. Ebbe kezdett az Orbán-kormány is tegnap éjjel” – válaszolja meg a főpolgármester a kérdést.

„Kiárusítanak. Igen, az a kormány, amelyik eddig mindennek az államosításban látta a megoldást, az a miniszterelnök, amelyik szitokszóként használta a privatizációt, most hirtelen elkezdte a kiárusítást. A kormány szándékai, céljai egyszerűen leírhatók: bár az önkormányzatok meg tudnák csinálni jól és olcsón a közfeladatokat, nekik nem hagyják, mivel azonban a saját maguk által összetákolt állami cégek képtelennek bizonyultak erre, inkább eladják az egészet, mindennek az árát persze végül az emberek fizetik meg. És mindezt Rogán Antal fogja levezényelni. Szép mesterterv, mondhatom” – számol be a helyzetről Karácsony, aki szerint az éjjel megjelent törvényjavaslatok, a privatizációt szolgálják.

„Előbb államosítottak, központosítottak, most pedig koncesszióba adnák a hulladékgazdálkodást és a (parkolási) mobil díjfizetés rendszerét. Ahogy az lenni szokott, ezzel megint átírják a Fővárosi Önkormányzat terveit, és mindkét törvényjavaslat magában hordozza a veszélyt, hogy Budapest és a budapestiek kárvallottjai lehetnek a folyamatnak” – jelenti ki a főpolgármester, de hozzáteszi, hogy küzdeni fog azért, hogy ez ne történhessen meg.

„A hulladékgazdálkodásról szóló új törvényjavaslat nyílt beismerése annak, hogy az állami Kukaholding megbukott” – fogalmazza meg Karácsony, aki szerint a fővárosiak ezt már akkor tudták, amikor a cég „a budapestiek által befizetett szemétdíjat egyszerűen zsebre tette, és nem adta vissza a fővárosi közszolgáltatónak”.

Ebből a főpolgármester szerint világosan látszik, hogy a szemétszállítást helyi szinten kéne rendezni, de a kormány a privatizáció mellett döntött.

„Egy biztos: a város köztisztaságáért felelős FKF-et, annak bevételeiét meg kell őriznünk, nem engedhetjük, hogy nőjön a budapestiek által fizetett szemétdíj, és hogy a budapestiek befizetései ne Budapesten hasznosuljanak” – összegzi Karácsony.

„A közszolgáltatások elektronikus értékesítéséről szóló törvényjavaslat egy másik kormányzati terv csődjének beismerése. A Nemzeti Mobilfizető működése nem csak az Európai Unió jogába ütközött, de magas díjai miatt a használatára kényszerített magyarok érdekeibe is.

„A központosítás itt is megmarad, de a privatizációs folyamat ezen a téren is elkezdődik. Ez is közvetlenül érinti a budapesti terveket. Hiszen azon dolgozunk már egy ideje, hogy kirángassuk a kátyúból az e-jegyrendszert” – foglalja össze Karácsony a második törvényjavaslatot, amelyet az éjjel nyújtottak be.

„Hát, erre ébredtünk ma, az éjszakai törvényalkotók uralkodása idején Budapesten. Alighanem érzik már, hogy nem is olyan sokára arra fogunk ébredni, hogy vége van ennek a kormányzásnak csúfolt ámokfutásnak” – zárja sorait a főpolgármester.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy titokban megint mit készítettek elő Fideszék, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa elindult a bukás előtti végkiárusítás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: