Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lendvai Ildikó elégé kiakad Orbánék aljas lépésén, mellyel kvázi bosszút állnak a színművészetis diákokon, íme Lendvai írása:

Micsoda piti, mocskos bosszú! Szennyes kis zsarolók technikája. Van vagy száz dolog, amit a kormánynak az egészségügyi, szociális és gazdasági válságban meg kellene lépnie.

Na persze van fontossági sorrend. És melyik rendelet volt nekik a legfontosabb?! Az, amelyikkel bosszút állnak a színművészetiseken, és meg is fenyegetik őket. Ebből látszik, milyen mély sebet ütött rajtuk az eddig leghosszabb, folytatással fenyegető ellenállási mozgalom, amelyik nem előttük, hanem a járvány előtt tette le ideiglenesen a fegyvert.

A friss-meleg kormányrendelet, a “Lex Vas utca” szerint az egyetemeken a fenntartó érvénytelenítheti a félévet, sőt az egész tanévet is, pl. “a tanév rendjét fenyegető veszély miatt”, ha nem “ellenőrizhető általa a tanulási kötelezettségek jogszerű teljesítése”.

Ugyan a SZFE-n nemcsak megtartották, de gondosan adminisztrálták is az órákat, akkor is, amikor a lövészkancellár megpróbálta elzárni előlük a termeket és eszközöket, a kormány kurátorbérencei ellophatják tőlük ezt a félévet vagy évet. Fenyegetésnek sem rossz: aki nem gazsulál időben, az évvesztes lesz. És nem minden szülő bírja pénzzel és idegekkel..
Mivel a hallgatók és tanáraik már perelnek, most azt is a rendeletbe foglalták, hogy pernek halasztó hatálya nincs.

A látszatra sem ügyeltek: a rendelet épp csak december 8-tól február 8-ig érvényes. Utána vissza is vonják, mint remélik, a SZFE hulláján lejtett örömtánc kíséretében. Már ha sikerül nekik.

Szerintem inkább ki kellene terjeszteni a jogszabály hatályát. Mi volna, hogy ha olyan esetben, amikor nem ellenőrizhető általunk a kormányzati kötelezettségek jogszerű teljesítése, érvényteleníthetnénk a kormány félévét? Vagy egy évét. Vagy négyet. Persze érvénytelen félévre fizetés se járna. Csak egyre vigyázzunk: nehogy évismétlésre buktassuk őket!

A propaganda média nem meri leközölni Lendvai Ildikó írásait, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenkihez eljusson az ellenzéki vélemény.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: