Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Na hát, milyen kicsi a világ, gondolhatja most Tóth József az MSZP XIII. kerületi polgármestere, aki nem is olyan régen videóüzenetet kapott Joe Bidentől, akit most már  hivatalosan is megválasztottak az USA következő elnökének.

A Hír Hugó már írt róla, hogy a most megválasztott amerikai elnök ezer szállal kötődik Magyarországhoz. Biden magyar szeretetét a magyar származású néhai amerikai politikusnak Tom Lantosnak köszönhetjük. Lantos és Biden barátsága annyira erős volt, hogy a magyar politikus tanácsára Biden a Balatonnál tartotta a nászútját is.

Tom Lantos egyébként a XIII. kerülethez kötődik, amikor nem is olyan régen az MSZP-s vezetésű kerület szobrot állított a néhai  politikus emlékének, akkor kapott Tóth József Bidentől egy videó üzenetet.

Az MSZP-s politikus ezt a videót Facebookon nyilvánosságra hozta és az alábbi sorokkal gratulált a megválasztott amerikai elnöknek:

Joe Biden megválasztott elnök története igazi amerikai sztori. Nehezen feldolgozható személyes drámákon és politikai kudarcokon keresztül vezetett az útja, hogy végül elérjen oda, ahol a legtöbbet tud tenni az értékekért, amelyekben hisz.

Az egykori Berzsenyis diák, a holokausztot túlélt, majd Amerikában komoly politikai karriert befutó Tom Lantos családjától tudom, hogy barátjuk, Joe Biden számára az elnöki pozíció küldetés és szolgálat.

Győzelme bebizonyította, hogy igenis számít a karakter, hogy milyen ember az, aki vezetőként támogatást kér. Kamala Harrissel, az első női alelnökkel együtt sokat tehetnek azért, hogy a kirekesztés és gyűlölködés helyett újra az elfogadás és összetartozás legyen az irányadó.

Hogy példamutatásukkal ne a minden emberben megbújó irigység, az önzés, a hazugság és a rossz, hanem az odafigyelés, a segítés és a jó kerekedjen felül. Joe Bidennel sokat nyerhet a világ, és sokat nyerhet legfőbb szövetségesként Európa.

Az igazbeszéd, az egyetemes emberi jogok védelme és a klímaváltozás kezelése, a normalitás kapott új esélyt. Magyarország ehhez a klubhoz tud kapcsolódni. Bízom abban, hogy Biden példáját követjük mi, magyar politikusok is és képesek leszünk mindannyian a nemzeti érdeket, gyermekeink, unokáink jövőjét saját önös érdekeink elé helyezni. Magyarország Joe Biden személyében – Tom Lantos örökségeként – saját nagykövetet kapott a Fehér Házban. A mi döntésünk, hogy élünk vele vagy harcolunk ellene.

Joe Biden a XIII. kerületi Lantos sétány átadásakor levelet, Tom Lantos szobrának avatására pedig videóüzenetet küldött, én ezek közreadásával köszöntöm a megválasztott elnököt- írja az MSZP-s kerületvezető

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: