Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Elhagyta két kocsiját egy vonat a lajosmizsei vonalon, valahol Felsőpakony és Ócsa között szerdán, számolt be róla az RTL Klub Híradója.

A MÁV 142-es vasútvonalával foglalkozó blog írta meg, hogy a szerda délután a Nyugati pályaudvarról 16:18-kor induló Desiro utolsó két kocsija levált az elsőtől Felsőpakony és Ócsa között. Amikor a vonat eleje megérkezett Ócsára, akkor vették észre, hogy a hátsó egységeket valahol elhagyták.

 

A hátramaradt részben utazó egyik utas azt mondta, arra lettek figyelmesek, hogy amikor az M5-ös autópálya mellett haladtak, hirtelen lassulni kezdett a kocsijuk, majd egyszer csak megállt.

Az utas elmondása szerint a kocsikban mintegy negyvenen voltak, közel egy órát vesztegeltek a két állomás között, végül a vésznyitóval nyitották ki az ajtókat. Az eset fennakadásokat okozott a vonalon, a Nyugatiból nem tudott elindulni a következő vonat, ezért több száz utasnak kell más útvonalat találnia, hogy este 8 óra előtt hazaérjen, és ne szegjék meg a kijárási tilalmat.

A motorvonat végül az ócsai állomásról fordult vissza az elhagyott kocsikért. A MÁV az esetről azt közölte, hogy a motorvonat nem szakadt szét, hanem műszaki hiba miatt akasztották le a hátsó egységeit. Hozzátették, hogy a fedélzeten tartózkodó tíz utas nem volt veszélyben.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: