Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagyon beégett a leszerepelt jobboldali elnök Trump, Wisconsin állam legnagyobb megyéjében a kérésére  újraszámolták a szavazatokat és kiderült még jobban kikapott. Akkor most kik csaltak?

Wisconsin legnagyobb megyéjében tovább növelte az előnyét Joe Biden, amikor hivatalosan is befejeződött az újraszámlálás, Pennsylvaniában pedig a bíróság visszadobta Donald Trump stábjának beadványát azzal, hogy alapvető hibákkal van tele, és nincsenek benne érdemi követelések- írja a HVG

Ahogy a portál írja, befejezték a szavazatok újraszámlálását Milwaukee megyében, Wisconsin legnagyobb megyéjében. Az újraszámlálást Donald Trump stábja kérte, az amerikai elnökválasztás egyik legszorosabb eredménye ugyanis a wisconsini, Joe Biden 0,6 százalékpontnak megfelelő 20 ezer szavazattal vezet. A hivatalos eredmény szerint az újraszámlálás után Biden előnye még tovább is nőtt 132 vokssal.

Pennsylvaniában eközben egy bíróság úgy döntött: nem érdemi követelésekkel állt elő Donald Trump jogi csapata, illetve „alapvető hibákkal teli” a beadvány. Az állítólagos választási csalásra semmilyen bizonyíték nincs, sőt, még csak olyan állítás sem, amely egy nyomozás alapja lehetne – mondta ki a bíróság.

Persze Trump tovább óbégatja, hogy csalás volt a választáson, de az újraszámolás fényében felmerülhet a kérdés, hogy akkor pontosan ki is csalt?

A propaganda média nem fogja megírni, hogy Trump ismét nagyon csúnyán beéget, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa milyen módszerekkel dolgozik a jobboldal.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: