Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy tegnap a Hír Hugó is beszámolt arról, hogy Fideszék legújabb okostojásának Demeter Szilárdnak, miniszteri biztosnak sikerült egy igen csak alja írást megejteni az Origón. Mi nagyon nem találtunk erre már szavakat, de a Mazsihisz igen: Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen és megbocsáthatatlan. Közben reagált az izraeli nagykövetség és American Jewish Committee (AJC) nevű amerikai zsidó szervezet közép-európai egysége is az írásra.

Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen, 75 évvel Auschwitz után egy állami intézmény vezetőjétől pedig megbocsáthatatlan – írja Demeter Szilárd szombati megnyilvánulására reagálva a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz).

Ahogy arról beszámoltunk, a  Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója az Origón megjelent véleménycikkében arról értekezett, hogy voltaképpen „Európa Soros György gázkamrája”, maga Soros pedig „a liberális Führer, a „liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint Hitlert a sajátjai”.

Erre válaszul a Mazsihisz  az Országos Sajtószolgálatnál megjelent közleményében emlékeztet rá, hogy Auschwitzban több mint 430 ezer honfitársunkat gázosították el. „Aki ezt aktuálpolitikai vita kapcsán, akár csak áttételesen is relativizálja, az érzéketlen a 20. századi magyar történelem és a honi zsidóság fájdalmai iránt”.

Az pedig a Mazsihisz szerint a holokauszt relativizálásának tankönyvi esete, hogy Demeter „Európát Soros György gázkamrájának” nevezi, ennélfogva „nem egyeztethető össze az antiszemitizmus minden formája ellen meghirdetett kormányzati zéró toleranciával”.

Az izraeli nagykövetség Twitteren reagált a botrányos megnyilvánulásra, mint írják, teljes mértékben elutasítják a holokauszt emlékének bármilyen célból történő felhasználását, illetve az azzal való visszaélését, mint ahogy sajnálatosan egy szombati véleménycikkben megtörtént. Nem lehet helye annak, hogy az emberiség történetének legsúlyosabb bűncselekményét vagy annak elkövetőit összekössük bármilyen kortárs vitával, függetlenül attól, hogy az mennyire jelentős.

Mint a Telex írja, Twitteren reagált az American Jewish Committee (AJC) nevű amerikai zsidó szervezet közép-európai egysége, akik szerint fel kell szólalni a történelem ilyen mértékű ignorálása ellen.

Mi ezúton is szeretnénk gratulálni Fideszéknek, hogy ismét sikerült egy igazi keretén barmot rászabadítaniuk a magyar közéletre, akik akkora nyaloncok, hogy törleszkedésük során fel sem fogják, miket irkálnak össze.

A propaganda média erről a botrányról is hallgat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mekkora botrány lett Fideszék legújabb okostojásának vérlázító írásából.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: