Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Giga botránnyá dagadt Fideszék okostoljásának Demeter Szilárdnak, miniszteri biztosnak  igen csak aljasra sikerült írást az Origón.

A hétvégén már megszólalt az ügyben a Mazsihisz: Európát gázkamrának minősíteni ízléstelen és megbocsáthatatlan. Reagált az izraeli nagykövetség és American Jewish Committee (AJC) nevű amerikai zsidó szervezet közép-európai egysége is az írásra. Most az USA nagykövetsége reagált a botrányra.

„A budapesti Amerikai Nagykövetség határozottan elítéli a közelmúltban megjelent véleménycikk kijelentéseit, amelyek egyenlőségjelet tesznek a jelenleg Európában zajló viták és a Holokauszt során több millió ember ellen elkövetett rettenetes gyilkosságok közé. A Holokauszt bármiféle relativizálása és minimalizálása kapcsán zéró toleranciát kell gyakorolni” – írja közleményében az USA nagykövetsége.

A Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője szombaton az Origón megjelent cikkében a holokauszt-túlélő Soros Györgyöt Adolf Hitlerhez hasonlította, és azt írta, hogy Európa Soros gázkamrája.

A vasárnap szerzője által „visszavont” írás komoly felháborodást váltott ki, tiltakoztak a zsidó szervezetek, mások mellett Bajnai Gordon és Karácsony Gergely Demeter leváltását követelte Orbán Viktortól, a Budavári Önkormányzat pedig szerződést bont a PIM-mel.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: