Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Európai Parlament egyik magyar képviselője is részt vett azon a furcsa brüsszeli házi buli, amit a rendőrség oszlatott fel, írja két belgiumi újság. A HNL videója szerint a képviselő magyar volt és az óta lemondott a mandátumáról. Csupán egy képviselőre igaz ez az állítás: Szájer Józsefre, a Fidesz képviselőjére-írja a Telex

A lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartottak egy furcsa házi bulit. A rendezvényen helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy a Borkai botrányban már megismert buli volt, amin ráadásul részt vett az Európai Parlament egyik magyar képviselője is, aki ezután lemondott.

A képviselőt a rendőrök letartóztatták, a rendőrök tudatmódosító szert is találtak a helyszínen, írja az eseményt felderítő lap, a DH NET. Az eseményen a cikk szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. Az egyik képviselő állítólag megpróbált elmenekülni.

Az eseményt a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő, járványügyi intézkedésekkel.

A belga lapok nem említik, hogy ki lehet a magyar képviselő, Szájer József, az Európai Parlament korábbi kormánypárti képviselője azonban két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: