Gyakorlatilag a Fidesz az újabb züllött botrányával az erkölcsi megsemmisülés szélére került. Európa szerte arról cikkeznek, hogy egy ereszcsatornán lemászva menekült a fiuktól hemzsegő házi buliból a Fideszes politikus a rendőrök elől.

Mára már tudjuk, hogy Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője múlt hét pénteken egy igen csak speciális házi buliba keveredett, ahonnan szó szerint menekült a rendőrök elől.

A politikus hétvégén lemondott a mandátumáról, akkor még arra hivatkozott, hogy belefáradt a politikába. Mára már tudjuk, hogy ez így nem igaz. Azt is elismerte, hogy a készülő botránya miatt távozott.

A jelenet önmagában is több, mint kínos. Az ismert youtubus Kajdi Csaba, Cyla azonban egy remek kis paródia videót állított össze a tudatmódosító szerekkel a táskájában menekülő Fidesz -politikusról.

Ha a videó nem indulna el, erre a linkre kattintva elérheti!

Kajdi azt tanácsolja a Fidesz-politikusoknak, ha házi buliba mész, mindig legyen nálad hegymászófelszerelés!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy ma teljesen megsemmisült a Fidesz morálisan, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mennyire is álszentek Fideszék.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).