Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Átnyergeltek a járványra az unokázós csalók, ezúttal koronavírus elleni oltást kínálgatnak telefonon. A Ripostnak az áldozat mesélt a furcsa telefonhívásról.

A gyömrői, Bagóczky Sándornét valaki azzal hívta fel, hogy soron kívül biztosítani tud neki koronavírus elleni vakcinát.

„Az első gondolatom az volt, vajon honnan tudják a telefonszámomat” – kezdte a lapnak a 90 éves hölgy.

Egy férfi hívta, aki az asszony elmondása szerint nem volt túl meggyőző. „A beszédéből és abból, ahogy fogalmazott, nekem úgy tűnt, nem valami intelligens és tájékozott” – fogalmazott Bagóczky Sándorné.

A férfi a telefonban azt mondta, a vakcinát, amit kínál egy magyar doktornő fejlesztette ki. Nevet is mondott, de ez az asszonynak nem volt ismerős. Ezután rákérdezett, hogy „ha már ilyen nagyszerű ez az oltóanyag, akkor miért nem hallottam róla se a tévében, de a rádióban. Miért nem ezt hirdetik világszerte?”

A férfi a kérdésre azt felelte: „Tetszik tudni, milyenek a gyógyszergyárak. Nem engedik, hogy kisebb cégek is beférkőzzenek a köreikbe. Maguknak akarják a hasznot.” Majd közölte: a vakcina 12 ezer forintba kerül.

Arról, hogy hogyan és mikor kell átadni a pénzt, már nem esett szó, mert a hölgy közölte: családja nélkül semmiféle döntést nem hoz, azzal letette a telefont.

Megkérdezett szakértőnk elmondta, hogy Magyarországon még semmilyen oltóanyag nincs kereskedelmi forgalomba, amikor majd lesz, akkor nyilván a háziorvos fogja tudni ezt felírni illetve beadni. Más csatornán kívül senki ne próbáljon meg oltóanyaghoz jutni.

Kérjük ossza meg ezt a posztot Facebookon, nehogy valamelyik ismerőse bedőljön a csalóknak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: