Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A totális erkölcsi megsemmisülés szélére került a Fidesz. Újabb részletek derültek ki. A brüsszeli ügyészség a Telex kérdésére megerősítette, hogy Szájer táskájából került elő a kábítószer.

Kedd délután a belga ügyészség kiadott egy közleményt, amely szerint múlt hét pénteken este fél 10 körül a rendőröket egy olyan bulihoz riasztották, amelynek résztvevői a szomszédok szerint megsértették a járványügyi korlátozásokat. A helyszínen a rendőrök körülbelül 20 embert találtak.

Rajtuk kívül az egyik résztvevő, az 1961-es születésű S. J. (Szájer József) az ereszcsatornán próbált meg elmenekülni a helyszínről, ezt egy járókelő vette észre. A férfi az ügyészség szerint menekülés közben megsérülhetett, és véresek voltak a kezei, a hátizsákjában pedig kábítószert találtak a rendőrök – derül ki az ügyészség közleményéből.

Mivel S. J. nem tudta magát a helyszínen igazolni, a rendőrök hazakísérték, ott került elő a diplomata-útlevele, ami alapján azonosítani tudták. A rendőrség a buli helyszínén jegyzőkönyvbe vette a koronavírus miatt bevezetett korlátozások megsértését.

S. J.-t pedig a kábítószerekre vonatkozó törvények megsértésével is megvádolhatják. Ahhoz ugyanakkor, hogy eljárás induljon ellene, a diplomáciai és a parlamenti mentességének felfüggesztése szükséges.

A brüsszeli ügyészség a Telex kérdésére megerősítette, hogy S. J. nem más, mint Szájer József.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: