Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Azt hiszem, akkor van vége egy politikai közösségnek morálisan, amikor egy lap nem egy politikai elemzőt, hanem egy bankrablót kér fel, hogy értékelje a politikusunkák megmozdulását. A Blikkben a Viszkis rabló értékeli azt, ahogy Szájer mászik az ereszcsatornán.

 

Tiszta szerencse, hogy a brüsszeli épület oldalán lelkiismeretesen rögzítették az ereszcsatornát, amely így megtartotta Szájer súlyát- jegyzi meg a lap. A produkció majdnem titokban maradt, ám valaki felfigyelt a pókembert idéző jelenetre, s értesítette a rendőrséget. Így Szájer volt az egyetlen a társaságból, akit az utcán fogtak el, iratok nélkül, némi kábítószerrel a hátizsákjában.

Hogy mekkora értéke van Szájer József menekülésének? Erről a legilletékesebbet, a Viszkis rablóként ismertté vált Ambrus Attilát kérdezte meg a Blikk, aki egy alkalommal még a rendőrség épületéből is megszökött. Egy harmadik emeleti ablakból ereszkedett le egy maga készítette hágcsón, ám végül öt métert esett.

A Viszkis a lapnak elmondja, hogy nagyon sok embernél előjön a csőlátás, ha kritikus helyzetbe kerül. Én azért voltam jó bankrabló, mert a legveszélyesebb szituációkban is megőriztem a periférikus látásomat. Az ember ösztönlény, a nagy többség, ha stresszhelyzetbe kerül, hajlamos irracionális döntést hozni – kezdte Ambrus.

Szerintem ez a csőlátás lépett fel a képviselő úrnál is, ezzel magyarázható ez a bravúros menekülési kísérlet, amiért egyébként minden tiszteletem az övé. Főként ebben a korban, ilyen kondival- értékeli a Viszkis rabló Szájer teljesítményét.

Ambrus azt is hozzá teszi, ha tényleg jó fizikuma lett volna, az utcán is el tudott volna lógni a zsaruk elől. A mondás szerint szégyen a futás, de hasznos- zárja gondolatait a fideszes politikus szőkésének értékelést az egykori bakrabló.

Maradjunk annyiban, hogy nehezen tud egy politikai közösség ennél mélyebbre süllyedni. A Fidesz ezekben a napokban morálisan végérvényesen megsemmisült.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: