Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Viszonylag kevés szó esik a médiában arról, hogy meglehetősen kicsapta a biztosítékot a modern véleményvezéreknél, a Youtubosoknál az influencereknél és a streamereknél Fideszék brutális adóemelése. Az MSZP a pártjukra állt.

Minden jel szerint ügyes Fideszéknek sikerült egy eddig nem politizáló réteget nagyon magukra haragítania. Szinte mindegyik Youtubos és streamer dühöng, ugyanis Fideszék csodás adóemelési javaslata meglehetősen kibabrál velük és több százezer másik kisvállalkozóval. Mint már mi is írtunk, 2021 január 1-től Fideszék úgy alakítják át a kisvállalkozók adóját, a KATÁ-t, hogy ha egy partnertől 3 millió forintnál több bevétel érkezik az évbe, arra 40%-os büntető adót kell fizetni.

Az MSZP a modern véleményvezérek pártjára állt, és kapóra jött, hogy a Fidesz az önkormányzatokra adóemelési stopot jelentett be, a párt éppen ezért most azt követeli, hogy kormány saját magára nézve is rendeljen el adóemelési stopot. Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy ne sújtsa a KATA szerint adózó kisvállalkozókat büntetőadóval

Azon túlmenően, hogy a kormány megsérti a települések önrendelkezési jogát azzal, hogy megtiltja nekik az adószabályok megváltoztatását, azt kell mondanunk, hogy valamit nagyon elnéztek a fideszes politikusok. Ugyanis nem az önkormányzatok, hanem éppen a kormány készül adóemelésre, mivel januártól büntetőadóval akarja sújtani a KATA szerint adózókat.

Mivel a kormány mindig a vállalkozások és a családok segítésére hivatkozva turkál az önkormányzatok zsebében, most felmerül a kérdés, hogy a januártól hatályba lépő büntetőadó mennyi családnak és vállalkozásnak nyújt segítséget?

A Fidesz folyamatosan álságos módon lép fel az önkormányzatokkal szemben, azokkal szemben, akik erejükön felül végzik el azokat a feladatokat, amelyeket a kormánynak kellene.

Az MSZP szerint a vállalkozások és az önkormányzatok is támogatásra szorulnak, de nem egymás ellenében. Éppen ezért az önkormányzatoknak vissza kell kapniuk az elvont forrásaikat és emellett a kormánynak támogatnia kell a magyar kis- és középvállalkozásokat.

Most, amikor mindenki a megélhetésért küzd, nem elvenni kell az emberektől, hanem segíteni nekik! Ezért az MSZP felszólítja a kormányt, hogy ne sújtsa a KATA szerint adózó kisvállalkozókat büntetőadóval!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: