Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olyan információ jelent az Onet című online lengyel lapban, mely ha bebizonyosodik akkor vége a Fidesznek és ez nem túlzás. Megszólalt a Szájer által csak házibulinak emlegetett esemény szervezője az általa tartott furcsa erkölcsű eseményeken állítja, hogy rendszeres vendégek a politikusok, kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak- szúrta ki a 24.hu

Politikusok is rendszeres vendégek azokon a házi bulikon, ahol férfiak együttlétére kerül sor, amelyeket David Manzheley szervez Brüsszelben – nyilatkozta a 29 éves doktori hallgató a lengyel Onet című online lapnak.

Manzheley volt a szervezője annak a múlt pénteki speciális összejövetelnek is, amelyen a járványügyi szabályok megsértése miatt rajtaütött a belga rendőrség, és ahonnan az azóta lemondott és a pártból kilépett Szájer József fideszes képviselő az ereszcsatornán próbált elmenekülni.

A kétes erkölcsű házi bulikat szervező férfi azt állítja: rendszeres vendégek nála közszereplők, köztük politikusok is, számos országból. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok. Manzheley azt mondta: kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak.

A lengyelek közt pedig vannak a konzervatív kormánypárt, a PiS tagjai is, családos emberek, akik kifejezetten diszkréciót kértek, mert nem szeretnék, ha kiderülne, hogy ilyen rendezvényeken vesznek részt. Manzheley korábban azt nyilatkozta, hogy Szájer nem volt meghívva a házi buliba, ahova eredetileg csak tíz vendéget várt.

Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a barátaikat is. Szájer állítólag nem mondta el neki, hogy EP-képviselő, viszont azt igen, hogy régóta Brüsszelben él, illetve említette, hogy előfordult már, hogy a saját otthonában is rendezett hasonló bulikat.

Maradjunk annyiban, ha bebizonyosodik, hogy nem csak Szájer az egyedüli fideszes, aki ilyen bulikba megy és az is kiderül, hogy kik azok, akik még rajta kívül rendszeresen tilosba járnak, akkor az olyan mély erkölcsi megsemmisülés, mely a Fidesz végét jelenti.

Nem tudjuk, hogy mi lesz a történet folytatása, de az biztos, hogy a Fidesz létezésének legdurvább politikai botránya kezd körvonalazódni, ahol egyszerűen kiderül, hogy az Orbán-párt mennyire is mocskos valójában.

A propaganda média nem fog beszámolni Fideszék gigabotrányának részleteiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa valójában mennyire is mocskos az Orbán-párt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: