Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szájer-ügy ide, Szájer-ügy oda a Fidesz itthon folytatja a gyalázatosan gyenge kormányzását. Most a tanárok sokalltak be az Orbáni hazudozástól és erőteljesen neki estek a kormánynak. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete az előrehozott téli szünet mellett azt követeli, hogy azonnal fizessék ki a járvány miatt kiesett munkajövedelmeket! 

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) egy közleménybe tudatta, a tanároknak elegük lett a hazugságokból a 100%-os táppénzről. Az indulatos írás mellett bemutattak olyan fizetési átutalásokat, amelyek cáfolták a kormány ígéreteit.

A PDSZ jelezte, nagyon sok a beteg tanár, ezért hihetetlen sok túlmunka jut a többiekre. A kormány pedig annyira sem becsüli az oktatásban dolgozókat, hogy a szemükbe mondja: ROSSZ LESZ NEKTEK, MERT NEM LESZ PÉNZETEK KARÁCSONYRA! Inkább hazudik. Azt hazudja, hogy a 100%-os pénzek kiutalása folyamatban van. Hogy már csak néhányat kell aludni és egyszerűbb lesz az igénylés! (…)

Beteg lettél? Kovidos? Hát így jártál. (…) OLDD MEG 60%-BÓL! Hogy te nem kaptad meg? Hazudsz! Soros! Megérkezett az, csak nem látod! Mindenki meg fogja kapni! Megígérte a miniszterelnök úr is, saját nyelvileg!- foglalják össze a Fidesz hazudozásait.

A PDSZ tudatta, a kormány ígéreteit cáfolják azok az SMS-ek, amelyek a számlákra most érkeznek, amikor minden covidos kolléga szembesül azzal, hogy a 100%-os táppénz csak üres szöveg volt, súlytalan hablaty. Az igazság az, hogy a kormány megint hazudott- írják

A szakszervezet felszólította a kormányt, lépjen azonnal azért, hogy a hiányzó 40% is megérkezzen a végsőkig kiszipolyozott munkatársak számláira!

Nyílt levelet írtak Orbán Viktor kormányfőnek, Kásler Miklós miniszternek és Maruzsa Zoltán államtitkárnak. Követelik, hogy jövő hétfőtől rendeljenek el azonnali, előrehozott téli szünetet az élet és az egészség védelme érdekében, és azt, hogy haladéktalanul fizessék ki a koronavírus-járvány miatt kiesett munkajövedelmeket!

PDSZ emlékeztetett rá, hogy a Fidesz-KDNP többször utal a keresztény értékekre.

Hol vannak azonban ezek az értékek, amikor a dolgozók védelméről van szó?
A szakszervezet tudatta, tömegével kap visszajelzéseket arról, hogy igazolt fertőzéseknél sem történik napokig semmi a járvány terjedésének megakadályozására, az intézményben tanulók és dolgozók védelmében.

A tanárok jelenleg egzisztenciális félelemként élik meg a tesztelést, hiszen a még szeptemberben elhangzott ígéret ellenére eddig szinte senki nem kapott 100%-os táppénzt, csak 60%-osat, ami – ismerve a pedagógusok eleve roppant alacsony bérét – számos családot ellehetetlenít.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy miközben a Fideszes elit házbulizgat, addig a tanárok nem kapják meg a nekik járó pénzeket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, hogy hazudnak a Fideszék.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: