Elég botrányos héten van túl a Fidesz, de ha az Orbán-párt közelmúltját vesszük alapul az sem túl dicsőséges. A Momentum legújabb akciójával erre hívja fel a figyelmet.

“KOKAIN. KORRUPCIÓ. KÉPMUTATÁS. EZ A FIDESZ! Országszerte a Fidesz-irodáknál plakátoltuk ki a kormánypárt valódi arcát.” – posztolta a fotókat Facebook-oldalára a Momentum.

Az ellenzéki párt akciójával nem csak az igen botrányos hét eseményeire kívánja felhívni a figyelmet, hanem a Fidesze közelmúltban történt eseményeit sem szeretné ha a feledés homályába vesznének.

A plakátok így kimondatlanul is utalnak a bukott győri polgármester vagy Szíjártó yacktos bulijaira, Simonka, Voldemort és Boldog István korrupciós ügyeire. S nyilván a hét gigabotrányára Szájer József kínos bukásra.

A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki párt akciójáról, ezrét kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa melyik az a három szó, ami a leginkább jellemzi a a Fideszt kormányon.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).