Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Dobrev Klára internetes aláírásgyűjtést indított, hogy megállítsa Orbán Viktor európai uniós ámokfutását. Orbán vétó helyett fogadja el az EU válságkezelő támogatását- áll a felhívásban

A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője Facebook-oldalán osztotta meg, hogy petíciót indít annak érdekében, hogy Orbán Viktor visszavonja az Európai Unió hétéves költségvetésének és a járvány okozta válságot kezelő mentőcsomagnak a vétóját a kapcsolódó jogállamisági feltételrendszer miatt.

Az EP-képviselő valószínűnek tartja, hogy a lengyelek elállnak a vétójuktól, és szerinte a miniszterelnöknek is ezt kellene tennie. Szerinte Orbán Viktor a magyarok jövőjét kockáztatja a vétóval.

Sok ezer milliárd a tét, és ha ezt a pénzt Orbán miatt nem kapjuk meg, azt mindenki megérzi majd.

Ahogy a petíció szövege fogalmazz: Európai Unió a következő években több mint 17 ezer milliárd forintot küldene Magyarországnak a válság okozta károk helyreállítására. Ezeket a pénzeket csak az emberek támogatására lehetne költeni, ezért nem lehet ellopni sem. Orbán Viktor úgy döntött, hogy ha ő és oligarchái nem szerezhetik meg ezt a pénzt, akkor az ne legyen a magyaroké sem, ezért vétózott az EU-ban.

Nekünk, magyaroknak is jár az európai segítség, a munkahelyvédelem, a munkanélkülieknek járó támogatások, és a családok, idősek segítése!- írj a fogalmazvány

Orbán Viktor és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő megvétózta a fentebb említett EU-s költségvetést és mentőcsomagot, mivel nem értenek egyet azzal, hogy az Európai Unió a jogállamisági feltételek tiszteletben tartásától tegye függővé a tagországoknak járó támogatások folyósítását.

Dobrev Klára internetes aláírásgyűjtést ide kattintva lehet elérni.

Korábban már mi is írtunk arról, hogy a lengyelek előreláthatóan visszalépnek vétójuktól.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: