Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Továbbra sincs vége a Szájer József hatalmas botrányának. A 444 szúrta ki, hogy egy héttel a speciális házibuli után emléktáblát kapott a Szájer József által világhírűvé vált brüsszeli ereszcsatorna. 

Minden jel szerint a Brüsszelben élő magyarok méltóképpen kívántak emléket állítani a magyar politikatörténet egyik legnagyobb botrányának, és a fideszes képviselő csúfos bukásának. Ugyanis a híressé vált ereszcsatorna egy emléktáblát kapott:

„Itt ért véget Szájer József, a Fidesz és az EPP európai parlamenti képviselőjének politikai karrierje, aki a rendőrségi intézkedést elkerülendő, ezen az ereszcsatornán keresztül próbálta meg elhagyni egy illegális ekis @rgi@ helyszínét a COVID-19 járvány alatt 2020. november 27-e péntek éjjel,”- olvasható magyarul és angolul is a Boulevard Anspach és Rue des Pierres sarkán.

Mint, ahogy arról a világ sajtó is beszámolt Szájer József múlt pénteken próbált az ominózus ereszcsatornába csimpaszkodva távozni arról a házibuliból, aminek rendőrök vetettek véget a járványügyi szabályok megszegése miatt.

A brüsszeli ügyészség hivatalos tájékoztatása szerint az intézkedő rendőröknek egy járókelő jelezte, hogy látott valakit az ereszcsatornán leereszkedni. A járókelő azonosította a férfit, akinek véres volt a keze, feltehetőleg megsérült.

A férfi hátizsákjából kábítószer került elő, és nem volt nála semmiféle személyazonosító irat. A rendőrség elkísérte a lakhelyére, ahol a férfi egy diplomataútlevél segítségével azonosította magát. A botrány kedden robbant, akkor derült ki, hogy  Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője az ügy érintettje.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a brüsszeli magyarok emléktáblát avattak Szájer József bukásának, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mennyire járatódott le a Fidesz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: