Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hétfőn ismét ülésezett az országgyűlés, a napirend előtti felszólalásokban többen is a Szájer-botrány kapcsán kérdezték a kormányt.

A kormánypártok tíz éve a keresztény erkölcsre és a konzervatív értékekre hivatkozva tönkreteszik és széthordják az országot – erről beszélt Varga Zoltán a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője hétfőn a parlamentben.

Lopnak, csalnak, hazudnak, és a lopott pénzt meg drogokra, k@rvákra, @rgiákra, luxus jachtokra, és valami őrült luxusra költik – jelentette ki a DK-s politikus.

 

Varga Zoltán, a DK képviselője szemléltetésként még egy darab ereszcsatornát is felmutatott, arról kérdezve a kormányt, hogy azt jelenti-e számára a keresztény erkölcs, hogy az apa férfi, az anya nő, a brüsszeli gyakorlat szerint pedig

“AZ APA, HA A CSALÁD ÉPPEN NINCSEN OTT, VAGY ELALUDT, AKKOR NYUGODTAN MENEKÜLHET ERESZCSATORNÁKON A HATÓSÁGOK ELŐL NAGY PUTTONY KÁBÍTÓSZERREL A DROGOS CSOPORTOS ILLEGÁLIS @RGIÁIRÓL”.

Majd hozzátette: “ISTEN, HAZA, CSALÁD, UGYE? NA NE SZÓRAKOZZANAK. MAGUK A HÁROM “K” KORMÁNYA: KÖZPÉNZ, K@AIN, K@RVÁK. EZ A MAGUK VALÓSÁGA”.

Varga a felszólalását azzal zárta, hogy “nézzenek a tükörbe, hogy ha meg akarják tudni, hogy kik azok, akik elárulják a hazát. És ha elborzadnak attól, amit ott látnak, és menekülni akarnak, akkor hoztam önöknek egy ismerős darabot”.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: