Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dr. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke napirend előtti felszólalásában a parlamentben kijelentette, hogy Magyarországnak ma nincs felelős kormánya!- Íme az ellenzéki vezető teljes beszéde:

Tisztelt Képviselőtársaim!
Az a kérdésem az itt ülő fideszes államtitkárokhoz képviselő hölgyek és urakhoz, hogy mikor kezdenek el bocsánatot kérni? Mert hogy lenne miért, és lenne kitől!
Kezdjük azzal, amit Deutsch Tamás mondott európai parlamenti képviselő társairól, egy pártcsaládba ülő képviselőtársaira, mikor Gestapozni kezdett.

De bocsánatot lehetne kérni Demeter Szilárd gázkamrázós nácizása miatt is, mert ezekből egyértelműen látszik és Önök bemutatták, hogy Önök nem tisztelik a demokráciát, az európai értékeket és a jogállamiságot sem.

Bocsánatot kérhetnének a miniszterelnök belengetett vétója miatt is, amellyel a magyar gazdaság fejlődése, és a magyar emberek érdekei ellen dolgoznak. Mert nem csak magyar vállalkozók és magyar emberek, esnek el az európai uniós támogatástól, hanem egyszerűen nem hajlandók elviselni azt, hogy az európai uniós pénzeket tovább nem lophatják el.

Azt pedig már meg sem akartam említeni, hogy a Fidesz álkeresztény erkölcse néhány napja egy brüsszeli @rgia helyszínén lógott az ereszcsatornán, droggal teli hátizsákján, hátizsákkal. Nem hallottunk Önöktől bocsánatkérést ezért a szégyenért sem, mert hogy szégyenkezünk.

Tisztelt Képviselőtársaim!
A Fidesz tíz éve dolgozik egy hazugságon és képmutatáson alapuló embertelen, álkeresztény, önkényuralmi rendszer kiépítésén. Az elmúlt napok eseményei azt bizonyították, hogy a Fidesz-rezsim mára teljes mértékben elveszítette realitásérzékét. Szembekerült egész Európával és elfeledkeztek arról, hogy mi is a dolguk: a felelős kormányzás!

Magyarországnak ma nincs felelős kormánya! Nem teszik a dolgukat az egészségügyben, a szociális szférában és a gazdaságban sem! Pedig lenne mit, mert egyre mélyebbre sodródunk a válságba.

És tisztelt fideszes Képviselőtársaim!
Ideje lenne bocsánatot kérniük azért is, amit most, a járvány és a válság idején Önök nem tesznek, illetve tettek, cserbenhagyták a magyar embereket. Mára minden jóérzésű magyar ember számára nyilvánvalóvá vált: a Fidesz-rezsim mindenben mást csinál, mint amit mond!

Önök azt mondták, mindenkit meggyógyítanak, de már több ezer ember halt bele a koronavírus-fertőzésbe! Egyetlen hét alatt többen, mint az elmúlt két hónapban. Azt mondták, senkit nem hagynak az út szélén, miközben 150 ezer állástalan semmilyen ellátást nem kap, itt hallhattuk államtitkár urat, a munkanélküliséget egyszerűen nem kezelik!

Azt mondják, a magyaroknak még sosem volt ilyen jó, és közben padlón az egészségügy, hanyatlik az oktatás és milliók nélkülöznek! Képesek voltak 140 milliárd forintot sportra elkölteni válságkezelés címén, miközben az egészségügyi terület 50 milliárdot kapott, még az egyházaknak is jutott 103 milliárd forint. És ne jöjjenek a több százmilliárdos lélegeztetőgép beszerzéssel, hiszen ez az Önök korrupciós rendszerének egyik mintapéldája, ahogy ezeket a gépeket beszerezték.

Tisztelt Fideszes képviselő Hölgyek Urak!

Nem a fideszes-elit lopásait védő vétóról kellene magyarázkodni, meg hogy az EU-n kívül mennyivel jobb lenne védekezni! Ez mellébeszélés! Önök is tudják, hogy nem az EU akadályozza a tömeges oltásokat és a kontaktkutatásokat, a tömeges teszteléseket, hanem a Fidesz-kormány!

Nem az EU gátolja a munkahelyi fertőzéseket megállító 100 százalékos táppénz bevezetését, hanem Önök, a Fidesz-kormány! Vegyék már észre: az oltási listára való feliratkozás nem véd meg senkit! A sorosozás meg a migránsozás meg pláne nem véd meg senkit!

Vegyék észre, hogy cselekedni kell, cselekedni kell most! Arra a bizottsági ülésre el sem jöttek, ahol a tárgyalhattuk volna a100%-os táppénzről szóló javaslatunkat, holott ez az egyik legfontosabb eszköz lenne a munkahelyi vírusterjedés lassítására, vagy akár megakadályozására.

Tisztelt Képviselőtársaim!
Ahhoz, hogy karácsonykor ne gyászoljunk, MOST kellene megvédeni az embereket! Legyen tömeges és ingyenes szűrés, érdemi kontaktkutatás! Legyen 100% táppénz a megfertőzötteknek! Adjanak érdemi segítséget a megélhetéshez a családoknak, az időseknek, a vállalkozásoknak, a munkanélkülieknek.

Minden késlekedéssel töltött percért, minden elhalasztott intézkedésért és blöffért a Fideszt és Orbán Viktort terheli a felelősség! Felelős kormányzást vár el Magyarország és Európa is! Tegyék végre a dolgukat! Közös jövőnkért, Magyarországért!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: