Hétfő délután a miniszterelnök újabb intézkedéseket jelentett be az oldalán. Azzal kezdte, hogy a jelenlegi kijárási tilalom és a szigorú intézkedések január 11-ig érvényben maradnak, vagyis este 8 és reggel 5 között továbbra is tilos lesz az utcán tartózkodni.

Csak december 21-én döntik el, hogy szenteste tehetünk-e kivételt az akkori állapotok ismeretében.

Azt azonban már biztosra mondta, hogy nem lesz kivétel december 31-én, vagyis a szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet megtartani. „Azt gondolom, hogy egy jó utcabálért vagy egy buliért nem érdemes kockára tenni mindazt, amiért hónapokon keresztül együtt dolgoztunk” – mondta Orbán Viktor.

A miniszterelnök azt mondta, hogy amikor a járványügyi szakembereket és a tudósokat arról kérdezte, hogy fenntartsuk-e december 11-én lejáró kijárási tilalmat és a szigorú intézkedéseket, akkor azt válaszolták: „Szigor kell, mert karácsony jövőre is lesz, most az a fontos, hogy mi is legyünk.”

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).