Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Müller Cecília a mai operatív törzs online sajtótájékoztatóján olyan bejelentést tett, melyből könnyen botrány lehet:  a jelentkezők nem választhatnak a koronavírus-vakcinák közül Magyarországon

Az operatív törzs mai online sajtótájékoztatóján  a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfrissebb fejleményeket ismertették. Müller Cecília országos tisztifőorvos többek között elárulta, egyelőre nem lehet pontosan tudni, mely külföldi védőoltás beadásával fogják kezdeni Magyarországon.

A mostani jelentkezés csupán igényfelmérés – emelte ki ismét Müller Cecília a kérdésre válaszolva. Egyben hozzátette, természetesen azzal az oltóanyaggal fogják elkezdeni a nagyobb számú védőoltások beadását, amelyet hatékonynak és biztonságosnak találnak a magyar egészségügyi hatóságok.

Éppen ezért nem választható meg a vakcina minősége, mennyisége, típusa és származása. Azt a vakcinát tudjuk kínálni és felajánlani, amely minden engedéllyel rendelkezik – tette hozzá az országos tisztifőorvos.

Müller Cecília tehát azt jeltette be, hogy amennyiben mondjuk az orosz, kínai, brit, német-USA vakcinák közöl mindegyik megkapja az engedélyt, akkor Te mint beteg nem kérheted, hogy melyik vakcinát adják be neked.

Ezzel önmagában nem is lenne baj, ha egyforma hatásmechanizmusú vakcinákról lenne szó. S mondjuk ki: hova tovább, ha nem lenne az emberekben egy komoly bizonytalanság az egyik vagy a másik vakcina iránt.

S bocsánat, de baromira nem azért fizetjük a TB-t meg az adót, hogy ne dönthessük el azt, hogy mit adnak be nekünk. Ez egy súlyos állami szereptévesztés. Nem Ti adjátok nekünk, hanem mi fizetünk nektek.

Update: Sajátságos stílusban, de végül is kiderült, hogy hülyeségeket beszélt a mi Cecíliánk. Az Operatív Törzs ki is adott egy közleményt: Változatlanul bízunk abban, hogy jövő tavasszal ott tartunk majd, hogy minden Magyarország által megrendelt külföldi vakcina rendelkezésre fog állni és akár többféle, a hatóság által is engedélyezett vakcina is lesz nagy mennyiségben, amikből akkor majd akár választani is lehet

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: