Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Még, hogy azt mondják Magyarországon nem működik a jogállam, végre lecsaptak két elvetemült választási csalóra. A az ügyészség vádat emelt két 88 éves néni ellen választási csalásért. 

A Fővárosi Főügyészség emelt vádat két időskorú nő ellen, akik a vád szerint egy – az Országgyűlésen kívüli – párt jelöltjét segítették törvénytelen módon.

A vádirat szerint két 88 éves nő 2018-ban egy – Parlamenten kívüli – párt országgyűlési képviselőjelöltjének gyűjtöttek ajánlásokat. Az egyik nő három, a másik pedig egy személy nevében írta alá hamisan az ajánlóíveket, amik öt olyan személy adatait is tartalmazták, akik az ajánlás időpontjában már elhunytak.

Az országgyűlési képviselőjelöltet – aki ezekről természetesen nem tudott – 2018. márciusban nyilvántartásba vették, a csalás nélkül nem lett volna meg a törvény által megkívánt 500 ajánlás.

A két nini ellen a Fővárosi Főügyészség választás rendje elleni bűntett miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. Indítványozták, hogy a bíróság tárgyalás nélkül, büntetővégzésben szabjon ki felfüggesztett börtönbüntetést a vádlottakra.

Persze nem helyes, amit két idős hölgy csinált. S a probléma nem is ott van, hogy ők ezt nem ússzák meg. Hanem a probléma ott kezdődik, hogy ezt csak ők nem ússzák meg. Azok, akik milliárdokat kaszáltak a bizniszpártokon, hova tovább ilyen-olyan csalást követtek el és esetleg úgy nyertek választást, mind-mind érintetlenül maradnak.

Igen, azok, akik Ukrajnából buszoztatják a szavazókat, igen azok, akik kilóra veszik meg a romák szavazatit, igen azok, akik felmarkolják a nagy állami támogatásokat ők soha nem állnak a bíróság elé.

A két 88 éves néni esete remek lesz arra, hogy a regnáló hatalom elmondja, kérem nálunk remekül mükődik a jogállam.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: