Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Folytatódik a Főváros koronavírus-tesztprogramja.- adta hírül Karácsony Gergely a Facebook oldalán. A politikus arról is be tudott számolni, hogy a főváros 100 ezer COVID tesztet vásárolt. 

A főpolgármester beszámolójában megjegyzi, hogy ugyan a tesztelés és a járványügyi védekezés kormányzati feladat, de a vak is látja, hogy a kormány – bár némileg növelte a tesztkapacitást – nem tud felnőni a feladathoz.

A járvány elleni küzdelem pedig mindannyiunk érdeke, így a Főváros ismét fontos szerepet vállal a védekezésben. Megszoktuk már. – jegyzi meg, Karácsony majd hozzáteszi, ahogy azt is, hogy a kormány hű csatlósa, a propagandamédia segítségével lehülyéz minket, aztán persze csendben jön utánunk és kis késéssel azt teszi, amit Budapest. Jöhet az ócsárlás, aztán tessék munkához látni!

Majd a politikus rátér  a részletekre. Beszámol arról, hogy megérkezett a Városházára 100 ezre darab antigén gyorsteszt. Ezeknek felét lakosságarányosan átadja a főváros a 23 kerületnek, akik a jövő héten elkezdik a tesztelést a helyi igények szerint.

A másik 50 ezer tesztből pedig lehetőséget biztosítunk a nélkülözhetetlen fővárosi szolgáltatásokban dolgozók számára. Antigén gyorsteszteket adunk át a Budapesti Közlekedési Központnak, a Budapesti Közlekedési Vállalatnak, a Fővárosi Vízműveknek, a Fővárosi Rendészeti Igazgatóságnak, a Budapesti Temetkezési Intézetnek, a Fővárosi Közterületfenntartó Vállalatnak- szögezi le az ellenzéki városvezető.

A politikus azt is kijelenti, hogy a főváros tovább folytatja a szociális ellátásban dolgozók szűrését, kibővített tesztelési programban védjük az idősellátásban és a hajléktalan-ellátásban dolgozókat, ezáltal pedig az ellátottak egészségét is.

Sem a járványt, sem a budapestieket nem érdekli, hogy kinek mi a feladata, csak az, hogy legyünk túl minél gyorsabban ezen a pusztító járványon. Mi folytatjuk a védekezést- zárja sorait Karácsony

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: