A teljes romániai sajtó azon nevetgél, hogy a Reuters hírügynökség, amikor beszámolt arról, hogy lemondott a román miniszterelnök Ludovic Orban, tévedésből  Orbán Viktor fotójával illusztrálta.

Orbán Viktor Európa erős embere, harsogta a napokban is a propaganda média. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a világ legnagyobb hírügynöksége véletlenül összekeverte romániai kollégájával.

A vasárnapi választások után ugyanis lemondott Ludovic Orban román miniszterelnök, miután pártja csak a második helyen végzett a voksoláson. Az erről szóló hírt, a világ legnagyobb hírügynöksége egy Orbán Viktor fotóval illusztrálta.

A romániai sajtó szerint nem lehet tudni, hogy mennyi ideig terjedt a hír a bukaresti Orban helyett a budapesti Orbán képével: egyesek szerint több mint egy óráig maradt észrevétlen a tévedés, amíg cserélték.

A román sajtó megjegyzi, hogy a Reuters hírét több portál is átvette Orbán Viktor képével, többek között a Yahoo! News is, ahol még mindig Orbán Viktor képével terjed a világhír, hogy Orban lemondott.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán ismét beégett ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán nem tényező a világ politikában.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).