Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagy erőkkel terjed egy kép az interneten, amin az látható, hogy Szájer József, a házibuli botrányba keveredett fideszes politikus szivárványos zokniban ment el Bayer Zsolt műsorába. 

 

Ha az ember lát egy képet a neten, mindig felmerül benne a kérdés. Ez vajon igaz vagy valami vicc, haox, vagy átverés? Mi is így voltunk azzal a képpel, ami nagy erővel kezdett el terjedni a neten és az látható rajta, hogy Szájer József egy szivárványos zokniban ment el Bayer Zsolt műsorába.

Bármennyire is megdöbbentő, de utánajártunk és valóban igaz. Ráadásul Szájer a bukását megelőzően 10 nappal, november 22-én volt a Hír TV Bayer show című műsorában. A videófelvétel most is elérhető Youtubeon és több bevágásban is jól látszik valóban egy szivárványos zokniban ül ott a stúdióban.

Szájer egyébként a műsorban arról magyarázott, hogy Magyarországon minden rendben van a jogállammal, tette ezt annak a Bayer Zsoltnak, aki például adásában már korábban levezette, miért szükségszerűen hom@fób egy egészséges het@ro férfi.

Talán a beszélgetés csúcspontja, amikor Szájer József az álszentségről kezd el papolni. Szerinte egy nagyadag álszentséggel is kiegészül, hogy az EU a jogállami kritériumuk betartásához akarja kötni a pénzek kifizetését.

Mint ismert, Szájer József november 27-én Brüsszelben részt vett egy 25 fős speciális házi bulin, ahonnan a rendőrök kiérkezésekor a Fidesz vezető politikusa az ereszcsatornán menekült,  belga ügyészség közlése szerint a volt EP-képviselő hátizsákjában kábítószert találtak. Még az eset kirobbanása előtt kénytelen volt lemondani mandátumáról.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: