Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A távozó Indexesek új lapja a Telex teszi a dolgát és zsinórba szállítja nekünk az érdekesebbnél érdekesebb anyagokat. Van annak valami pikantériája, hogy a magyar stábok közül Ők meg a Hír TV vették a fáradságot, hogy Brüsszelbe is forgassanak.

A Telex csapata ellátogatott Brüsszelbe, hogy helyszínen is bemutassák a Szájer-botrány hatásait. A portál először ellátogatott az Európai Parlamentben, ahol képviselőkkel beszélt. Ez EP néppárti és szocialista képviselője is egyetért abban, hogy a történtek nem számítanak Szájer magánügyének. Ő ugyanis az európai politikába is be akarta vinni azt az irányvonalat, amelynek ellenében élt.

Bár próbáltak fideszes európai képviselőket is lencsevégre kapni, de a fideszes Brüsszelben is fideszes, nyilván egyik sem mondott semmi használhatót.

Utána felkeresték Brüsszelben a hazázi buli szervezőjét, aki elmondta más fideszesek is látogatták a melegbulikat, állította a helyszínen az speciális összejövetel szervezője, aki a változatosság miatt válogatta be Szájert, mert “mindig kell egy apuci is”.

Erről a buli világról is beszélt a kameráknak: politikusok, rendőrök is járnak a bulijaiba, és sajnálja, hogy a kelet-európai politikusoknak az ő matracaira kell menekülniük, hogy úgy éljenek, ahogy szeretnének. Szerinte ez egyébként egy kis buli volt, az igazi erezd el a hajam 100 főtől kezdődik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: