Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor nagyon nagyot hibázott. Leírt egy olyan mondatot, amit szerintem nem gondolt végig. Egy holokauszt túlélőt “küldött haza”.

Az Európai Unió megőrizte egységét és győzött, Soros György pedig vesztett, és itt lenne az ideje, hogy az európaiak végre hazaküldjék őt Amerikába – írta Orbán Viktor miniszterelnök Európa nem hódolt be című, Soros György írására adott válaszában.

Lehet nekem lett extra rossz szájízem ettől a mondattól, de ebben a gondolatban van valami botrányosan aljas és felháborító.

Soros György 1930. augusztus 12.-én született Budapesten. Ha tetszik, ha nem, Orbán Viktornak de Soros György szülőhazája Magyarország.

Igen, Soros magyar zsidó családban született, 1944-ben 14 évesen egy minisztériumi tisztviselő rejtegette a dunai Lupa-szigeten, így sikerült túlélnie a holokausztot. Fiatalemberként megtapasztalta, hogy Magyarország német megszállásával bekövetkezett az, ami addig a legtöbb magyar-zsidó identitású ember számára elképzelhetetlen volt Magyarországon: a zsidók tömeges üldözése és deportálása.

Nos, egy olyan sorsú embernél, akit egyszer már szülőhazája üldözött, azt mondani, hogy menjen haza Amerikába egyszerűen botrányos és vérlázító. Főként annak az országnak a miniszterelnökétől, aki ezt bűnt elkövette.

Az egy dolog, hogy Orbán a Soros uszítást egy politikai terméknek tekinti, és tekintsünk el, az üzletember származásától. Orbán kijelentése azért is botrány, mert egy állami vezető nem mondhat olyat egyetlen egy hazájában született embernek hogy az nem a hazája. S mennyen haza egy másik országba.

Volt ilyen kor és voltak ilyen gondolatok, amikor pl hazai svábokról kitalálták, hogy Magyarország nem hazájuk és elküldték őket Németországba. Orbán kijelentése jól rímmel Demeter szilárd gázkamrás kijelentésére, még ha szofisztikáltabb változatban is tette meg.

Orbán Viktor botrányos kijelentésének romlottságát nem fogja bemutatni a propaganda média, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, milyen aljas mondatott írt le.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: