Fiala János műsorvezető távozik az ATV csoporttól: szombattól már más vezeti a Civil a pályán tévéműsort, de a rádióműsorokban is már csak jövő hétig hallhatják az emberek.

“A műsorvezető és a Civil a pályán szerkesztője között hetek óta tartó konfliktus miatt, a csatorna vezetése és Fiala János úgy döntöttek, hogy befejezik a közös munkát.

Az ATV-n futó Civil a pályán műsort szombaton már más műsorvezető vezeti, a nevéhez fűződő Keljfel Jancsi! december 22-e, keddig lesz hallható és látható a Spirit Fm-en és az ATV Spiriten.” – olvasható az ATV csoport közleményben, hozzátették, hogy a vezetőség köszöni Fiala János és sok sikert kíván neki a jövőben.

Érdekesség, hogy Fiala 2017-ben azután került a csatornához, miután nem hosszabbítottak szerződést Havas Henrikkel.

Fiala amúgy egy időben a Nap-keltében is vezetett műsort. A Calypso Rádió, a Budapest Rádió, a Pont FM 88.1, a Rádió Q szerkesztő-műsorvezetője is volt. 2018-ban a Civil Rádión reggel 7 és 9 között hallható beszélgetős műsora, a KeljFelJancsi ez  költözött 2020 január elejétől a Spirit FM-re.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).