Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szinte már könyörög új levelében a főfideszes, hogy ne tegyék ki az Európai Néppártból. Ugyanis másodjára is bocsánatot kért Deutsch Tamás Manfred Webertől és a néppárti képviselőktől kedd reggel. A szerkesztőségünk által megszerzett üzenetben a Fidesz-KDNP delegáció vezetője azt írja, hibázott, amiért bocsánatot kér- írja az Euronews

Újabb bocsánatkérést olvashatott Manfred Weber néppárti frakcióvezető és a többi frakciótag Deutsch Tamástól kedd reggel. A fideszes EP-delegáció vezetője azt írta, szeretné tisztázni a korábbi interjúban elhangzott állításait.

„Szeretném megismételni a bocsánatkérést Manfred felé és a többi kollégám felé. Nem állt szándékomban megbántani senkit, sem a frakcióvezetőt, sem a frakció többi tagját, sem a pártcsaládunkat általánosságban” – írta Deutsch Tamás.

„Ez hiba volt a részemről, amiért bocsánatot kérek. Egyúttal visszavonom a szerencsétlen hasonlatot, amit használtam. Remélem, hogy le tudjuk hűteni a kedélyeket és folytatni tudjuk a közös munkát az Európai Unió javításáért. A mostani válságban minden korábbinál nagyobb szükség van az egységre” – zárta levelét a Fidesz alapító tagja.

Deutsch Tamás egyszer már bocsánatot kért Manfred Webertől az ügyben. A néppárti frakció szerdán este hatkor ülésezik majd, Deutsch Tamás ügye is a napirenden lesz. A kizárásról azonban nem biztos, hogy szavaznak, ez csak azután derül majd ki, hogy lezajlott a vita Deutsch ügyéről.

Az ügy előzménye az ATV Csatt című vitaműsorában elhangzott mondat volt, ahol a Gestapo és az ÁVO jelszavával állította párhuzamba Manfred Weber néppárti frakcióvezető üzenetét Deutsch Tamás.

A fideszes politikus Manfred Weber frakcióvezető korábbi nyilatkozatára reagált, aki így fogalmazott a jogállamisági mechanizmusról: „Ha azt állítod, hogy az igazságszolgáltatás független és a média szabad, akkor nincs semmi félnivalód. Kérlek, add a beleegyezésedet a megállapodásokhoz.

Deutsch Tamás így reagált erre a mondatra a vitaműsorban:

„Ha nincs semmi takargatnivalód, akkor nem kell félned. Én jól emlékszem, hogy a Gestapónak és az ÁVO-nak ugyanez volt a jelszava. Ezt mondták. Mintha az lenne a történelmi tapasztalata az abban az időben Németországban és Magyarországon élőknek, hogy azoknak is tömegesen volt félnivalójuk, akiknek nem volt semmifajta takargatnivalója nem volt.”

Egy hete Manfred Weber azt nyilatkozta Deutsch Tamás hasonlatáról, hogy „ami sok, az sok. ”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: