Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az amerikai jobboldali véleményvezér Milo Yiannopoulos 2018-ban egy nagyszabású konferencia keretében a fideszék vendégeként Magyarországon járt, Schmidt Mária alapítványa hívta meg Budapestre előadni.

Most a 444 ír Milo Yiannopoulos amerikai választásokkal kapcsolatos szavairól. De előtte néhány sorban ki is az a Milo Yiannopoulos?

Yiannopoulos 2016 környékén a Trump körüli újjobboldal első számú véleményvezére volt. Ez nem tartott sokáig, és az amerikai jobboldal szépen elkezdte őt leépíteni, mivel egy műsorban arról beszélt, hogy „a melegek világában fiatalabb fiúk és idősebb férfiak közötti kapcsolat nagyon pozitív tapasztalat lehet”.

Innentől fokozatosan marginalizálódott, elveszítette könyvszerződését, letiltották Facebookról és Twitterről is, csillaga leáldozóban volt. A furcsa kijelentései után lejtőre tett jobboldali véleményvezérnek fideszék dobtak is egy mentőövet 2018-ban: Milo Yiannopoulos 20 ezer dollárt kapott azért, hogy Schmidt Mária budapesti rendezvényén ossza az észt.

Yiannopoulos az utóbbi időben a Parler nevű alternatív platformon ír, és láthatóan nem elégedett sem a választással, sem a korábban Daddy-nek nevezett Trumppal, sem a republikánus párttal, sem azzal, hogy a Legfelsőbb Bíróság nem hozott olyan döntést, ami változtatott volna az eredményen.

Sőt legújabb bejegyzésében a furcsa kijelentéseiről híres Fidesz sztárelőadó a jobboldal ellen fordult:

„A kib@szott földig le kell rombolni a republikánus pártot. Trump kinevezései a Legfelsőbb Bíróságra értelmetlenek voltak. Feleslegesen védelmeztünk egy önző bohócot.” „Mindent elveszítettem azért, hogy Trumpot a hivatalába segítsem. Az életem és karrierem tönkrement. Megérte? Nem. Úgy érzem, elárultak. Bosszút fogok állni.” „Életem hátralévő részét a republikánus párt elpusztításának szentelem.”

Minden esetre érdekes embereket sztárolnak Fideszék és hívogattak meg ide Budapestre.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: