Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Varga Judit igazságügyi miniszter szerdán tett közzé egy posztot, amiben azzal vádolja a Facebookot, hogy egy korábbi bejegyzése miatt a közösségi oldal kezelői visszavetették a bejegyzései elérését. Az ügyben megszólalt a Facebook és ebből kikövetkeztethető, hogy igazából arról van szó, hogy kutyát nem érdekel a főfideszes okoskodása.

A Varga Judit egy posztban fakadt ki, a Facebookot hibáztatva, hogy kevesen olvassák a nagyszerű gondolatait:

„Hétfő reggel arról írtam Facebook-bejegyzést, hogy a közösségi média aktivitásnak kiemelt szerepe lehet a 2022-es választás során, hiszen az online platformokon keresztül a politikusok közvetlenül, jelentős számú választóhoz eljutnak. Megjegyeztem továbbá, hogy a konzervatív oldal ugyan sokat fejlődött e téren, de nem dőlhetünk hátra, sok még a teendő.

Láss csodát: ezen bejegyzésem után pár órával a Facebook (annak senki által nem ismert kezelői) előzetes értesítés és indokolás nélkül úgy állította át a hivatalos Facebook fiókommal kapcsolatos algoritmusokat, hogy ezzel a korábbiakhoz képest töredékére (negyedére-ötödére) esett vissza a bejegyzéseim elérése, ami egyet jelent azzal, hogy az általam fontosnak tartott politikai üzenetek is jóval kevesebb emberhez jutnak el ezen a csatornán”

A HVG megkereste a Facebookot ezzel kapcsolatban, a vállalat szóvivője tömören azt felelte a portálnak:

Semmilyen intézkedést nem hoztunk ezzel a Facebook-oldallal kapcsolatban.”

A Facebook válaszából következik, hogy a Fidesz miniszter azért tapasztalhatja azt, hogy csökken az oldala elérése, mert kutyát nem érdekli, hogy mit okoskodik össze. Varga kirohanása tehát olyan, mint annak a színházi rendezőnek a felháborodása, aki a nézőt és színház épületét hibáztatja, hogy megbukott a csodás darabja. Hát nehezen értik meg fideszék, hogy harmat gyenge a műsoruk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: