Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nyílt levélben vár magyarázatot a mosonmagyaróvári fideszes polgármester, miért (ahogy a polgármester fogalmazz) omlott össze az ellátás a 70 ezer embert kiszolgáló helyi kórházban- szúrta ki a 444.

A közösségi médiából tudta meg Árvay István, Mosonmagyaróvár fideszes polgármestere, hogy a helyi kórház „gyógyító tevékenysége hatósági intézkedéssel részben felfüggesztésre került, a gyógyító tevékenységhez szükséges minimumfeltételek hiánya miatt”.

Délelőtt közzétett nyílt levelében azt írja, „kimerítő és mindenre kiterjedő” tájékoztatást vár a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetőjétől, a kórház főigazgatójától, valamint a városi és megyei tisztifőorvostól.

Tudni szeretné,  pontosan a betegellátás mely területei érintettek,
tájékoztatták-e időben a háziorvosokat, képesek-e ellátni a betegeket ott, ahol nem érvényes a korlátozás,  és – ahogy írja – miért omlott össze a betegellátás a kórházban.

A levélről beszámoló Kisalföld azt írja, a szülészet-nőgyógyászat, a sebészet és a traumatológia fekvőbeteg-szakellátást függesztették fel. Vasárnap a kórház gyermekosztálya közölte egy Facebook-posztban, hogy a járvány miatt nem tudnak több beteget felvenni.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy egy fideszes polgármester kitette a szennyest, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy a fideszesek is lássák  már nem csak az ellenzék mondja, hogy baj van.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: