Elhunyt Orbán Viktor anyai nagymamája, Orbán Viktor unokáinak ükanyja. 99 éves volt.

Kilencvenkilenc éves korában meghalt Sipos Lászlóné Bujda Sára, Orbán Viktor nagymamája – vette észre a 444 a Mezőtúr és Vidéke helyi lap gyászjelentésében. Az asszony 2018-as parlamenti választás utáni beiktatáson is az első sorból figyelhette unokáját az Országgyűlés üléstermében.

A szoljon.hu még 2010-ben készített interjút a miniszterelnök nagymamájával, amiből kiderült, hogy Orbán Viktor krumplival szereti a marhapörköltet, de a kedvence a töltött káposzta.

Visszaemlékezéseiben elárulta, hogy Orbán Viktor már gyerekként is nagyon komoly volt, és örökké valami újat akart csinálni. Orbán Viktor májusban beszélt arról a Kossuth Rádióban, hogy a nagymamája nemrég töltötte be a 99-et.

Ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki az Orbán családnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).