A Fidesz számára csatavesztésnek gondolja Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőnek az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakcióján belüli jogainak korlátozását Navracsics Tibor, aki az Európai Unió volt kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, jelenleg pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézet vezetőjeként dolgozik.

Szerinte sokkal egyértelműbb ennek megítélése, mint a jogállamisági mechanizmussal összefüggő vitában. A Fidesz számára csatavesztésnek gondolja Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőnek az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakcióján belüli jogainak korlátozását Navracsics Tibor.

Ismert, Deutsch Tamás több interjúban is a Gestapo és az ÁVO gondolkodásához hasonlította Manfred Weber néppárti frakcióvezető azon nyilatkozatát, miszerint, akinek nincs takargatnivalója, annak nincs is félnivalója a jogállamisági mechanizmustól.

Navracsics Tibor a SpiritFM Keljfel Jancsi! című műsorában erre úgy reagált, hogy az ő ízlésének nem felel meg, hogy az Európai Uniót a Szovjetunióhoz, német politikusokat az SS-hez vagy a Gestapóhoz hasonlítanak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).