Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Durva szembesítő videót hozott nyilvánosságra az MSZP Orbán Viktor hazudozásairól. Kiderül, hogy szemrebbenés nélkül hazudik a miniszterelnök. 

“Minden döntést a kormánynak kell meghoznia. Következésképpen a felelősséget is a kormánynak kell viselnie, leginkább persze nekem! És ezt én vállalom is természetesen. Mégiscsak ez a dolgom, mondhatni ezért kapom a fizetésemet”, mondta Orbán Viktor 2020. szeptember 18-án a Kossuth rádióban.

Majd a filmből kiderül, hogy Gurmai Zita az MSZP parlamenti képviselője december elején a parlamentben szembesíti a miniszterelnököt korábbi kijelentésével: Vegye már észre, azzal, hogy teljhatalmat kért és kapott, a felelősséget is vállalnia kell!

Erre mindenki megrökönyödésére Orbán homlokegyenest mást mondott, mint amiről kettő hónappal korábban beszélt. A szemrebbenés nélküli hazudozásában kijelentette, hogy neki és a kormánynak semmilyen felelőssége nincs is a járvány védekezésben, mindenről az operatív törzs dönt.

Nyilván Orbán azért kényszerült erre a hazudozásra, mert csúnyán leszerepelt a járvány megfékezése kapcsán a kormányzat és nyilván a felelősséget már nem akarja vállalni, ezért csak, hogy mentse az irháját letagadta korábbi szavait.

A propaganda média nem fog beszámolni Orbán Viktor gátlástalan hazudozásairól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa már összevissza beszél csak hogy megmaradjon a hatalma.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: