Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Felkerült a youtubra egy remek videóösszeállítás Orbán Viktor gázszerelő haverjának, Mészáros Lőrincnek legnagyképűbb kiszólásaiból.

Sajnos Magyarországon a legkevésbé sem tipikus eset, hogy egy tisztességesen dolgozó, ügyesen vállalkozó gázszerelőből milliárdos lesz. Nem úgy, ha az ember felcsúti és történetesen Orbán Viktor haverja.

Mészáros Lőrinc gazdagodását és Orbánhoz fűződő barátságát már nem egy cikk, videó, tényfeltáróanyag bemutatta. Sőt ő maga is korábban kijelentette, hogy Orbán Viktor nélkül nem tudta volna elérni azt, ahova jutott.

Ám ami külön bicskanyitogató, hogy Mészáros nem elég, hogy érdemtelenül gazdagodott meg ennyire és semmiből lett ez ország egyik leggazdagabb embere ez még egy nagyképű pökhendiséggel is párosul.

Az ismeretlen YouTubos Mészáros Lőrinc legnagyképűbb kiszólásaiból csinált egy összeállítást, bár ezen sírni kéne, de maga fanyar humorával még is vicces lett.

A propaganda média nem fogja bemutatni, hogy milyen nagyképű kiszólásai vannak Orbán haverjának, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: