Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kevesebb visszataszító jelenség van a közéletben, mintha egy olyan szereplő beszél valótlanságokat, akinek elvileg tisztába kéne lenni a tényekkel. Kocsis Máté megszólalt, bár ne tette volna, így bebizonyította, hogy vagy egy aljas figura vagy egy s@gg hülye. 

Kocsis Máté csaholva rongyolt neki Karácsony Gergelynek és kvázi az összes polgármesternek, aki jelezte, hogy a tegnap bejelentett Orbán-csomag egy toll vonással bedönti az önkormányzatokat.

A kis- és középvállalkozások és az egyéni vállalkozók iparűzési adóját a felére csökkenti az Orbán-kormány. Mondhatnánk, hogy nagyvonalú. Csak kettő baj van vele: pont semmit nem segít a vállalkozóknak (egy KATÁ-s kisvállalkozó évi kb. 30 ezer forintot fizet, Orbán szerint ez a 15 ezer forint kedvezmény majd megmenti őket…) de cserébe az önkormányzatokat is csődközeli állapotba hozza.

Igen ugyanis Orbán nem egy állami bevételt csökkentet: az iparűzési adó nem az államkasszába, hanem az önkormányzatok szinte egyetlen adóbevétele. Hatalmas tétel, egy átlagos önkormányzat bevételeinek az egyharmadát vagy a felét is kiteheti.

S jön Kocsis Máté, aki 8 évig volt Józsefváros polgármestere, ahol a kerület 18 milliárdos bevételéből 6 milliárd volt az iparűzési adó és kioktatja Karácsony Gergelyt. Nem tudom, mit csinált volna Kocsis, ha az ő polgármestersége idején csapják meg azt a 6 milliárdot…

Kocsis Máté kijelentéséből kettő dolog következik, vagy egy utolsó aljas rohadék, vagy egy igazi s@gg hülye aki 8 évig azt se tudja, hogy mi történt körülötte az önkormányzatban. Lehet választani.

Mi inkább a másodikra fogadunk, ugyanis Kocsis Karácsonyt kioktató posztjában megjegyzi, hogy a fővárosnak vannak megtakarításai. Jó meglátás Máté. Okos. Csak az a gond, hogy a működési kiadások minden hónapban vannak: minden hónapba kell bért, áram számlát fizetni, fel kell takarítani az utcákat. Ha egy önkormányzatnak nincs bevétele akkor a tartalék egy ponton elfogy, de az után is ezeket a kiadásokat fizetni kell.

Szóval fiam, úgy vagy hülye, ahogy vagy. S az ilyen véglények miatt tart ott ez az ország, ahol tart. Neked, mint expolgármester nem az lenne a dolgod, hogy kiny@ld a főnököd s@ggét, hanem az, hogy kiállj egy olyan döntés ellen, amiről tudnod kéne, hogy kicsinálja az önkormányzatokat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: