Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony 2019 nyarán kampányolt egy új adónem bevezetésének ígéretével, ami elmondása szerint „a felső 1 százalék” szolidaritási adója lett volna. Ezt a kampányban Tiborcz-adónak nevezte, Tiborcz István pedig zokon vette ezt és beperelte Karácsonyt. Most ezt a pert bukta el.

A miniszterelnök veje elbukta azt a pert, amit Karácsony Gergely ellen indított  a Tiborcz-adó elnevezés miatt, a keresetben arra hivatkozott, hogy ő nem közszereplő, és a Tiborcz-adó elnevezés a becsületéhez, a jó hírnevéhez, az emberi méltóságához és a névviseléshez fűződő jogait sérti.

Ezen az alapon Tiborcz ügyvédje újságokat  felszólított arra, hogy távolítsák el Karácsony kampányeseményéről szóló hírünket, amiben a főpolgármester-jelölt a Tiborcz-adó ígéretével kampányolt.

Arról, hogy Orbán Viktor veje elbukta a pert a bíróságon maga Karácsony Gergely számolt be a Facebookon, a következőket írja a főpolgármester:

Tiborcz-adó, Tiborcz-adó, Tiborcz-adó. Ezt bárhányszor leírhatom és mondhatom, mert a bíróság ma elutasította a miniszterelnök vejének keresetét. Ő igenis része a közéletnek.

Közben Tiborcz István apósa (Orbán Viktor) megtiltotta az önkormányzatoknak az ilyen adók kivetését. Pedig most lenne igazán szükség arra, hogy akik annyit kivettek a közösből, tegyenek vissza valamennyit.

Egyetértek Botka László felvetésével, legyen olyan szolidaritási alap, amely a közbeszerzések nagy nyerteseitől, az oligarcháktól vár hozzájárulást a járvány és a válság kezelésének a költségeihez. Mert a városaink kifosztása nem kormányzás!- zárja sorait az ellenzéki vezető.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán veje elbukta a pert Karácsony ellen, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa győzött az igazság.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: