Gurmai Zita, az MSZP alelnöke Facebookon osztott meg egy szívszorító levelet, és annak történetét. Sajnos sokaknál ilyen a Karácsony.

Az év egyik legszebb pillanata: Kőrösnagyharsányba megérkeztünk a szolidaritási alapból a megyei Nőtagozat által összerakott csomagokkal. Volt benne tartós élelmiszer, tisztítószer, és persze játék.

Egy asszony, hozta magával két gyermekét. Kértem a kisfiút, válasszon a két játék közül. Nem mozdult. Kétségbeesetten az Édesanyjára néztem, aki megismételte a kérést. Kisautót kérek, mondta. Összeszorult a szívem.

Beszálltunk az autóba, Sanyi kollégám azonnal hívta a gyerekeit. A levél és a kisautók postán, remélem a kisfiú megkapta. Vajon hány olyan gyermek van az országban aki nélkülöz, nem jut ennivaló, fűtött szoba és olyan játék amit szeretne?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).