Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az első oltóanyagszállítmány szombaton reggel 6 órakor lépte át a hegyeshalmi határt egy pingvines kisteherautóban. Onnan rendőrségi felvezetéssel viszik tovább.

Az első oltóanyagszállítmány szombaton reggel 6 órakor lépte át a hegyeshalmi határt egy pingvines kisteherautóban. Azt hihettük a dolog ünnepélyesebb lesz, hiszen elvileg erre a szerre vártunk cirka háromnegyed éve. Semmi mazsorett, néptánccsoport de még Fideszék a falusi párttitkárukat sem ugrasztották, hogy mondjon valami Soros-migráns-Brüsszel megvédjük dumát.

Ezen az illúzióromból csodaváráson tovább ront, hogy a szállító járművön hatalmas pingvinek díszelegtek. Mondjuk ha van nagy ünneplés és begördül ez a pingvines izé egyszerre csettint Örkény és Bástya elvtárs. Biztos ami biztos, ez a pingvines járgány azért kapott rendőri kíséretet. Mondjuk legalább nem Bagaméri fagyis kocsija hozta. Hát megadták módját na.

A Pfizer-BioNTech vakcinából elsőként a Dél-Pesti Centrumkórházba, majd az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe, a Semmelweis Egyetem Klinikájára, a nyíregyházi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházba és a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházába szállítanak.

A Koronavírus Sajtóközpont csütörtökön az MTI-vel azt közölte: az Európában elsőként engedélyeztetett koronavírus elleni oltóanyag első szállítmánya 9750 adag oltóanyagot tartalmaz, amely 4875 egészségügyi dolgozó oltását teszi lehetővé, tekintettel arra, hogy egy embernek – 21 napos eltéréssel – két oltást kell beadni.

Hozzátették: az első vakcinaszállítmányt a következő hetekben újabbak követik majd, és azokkal egy ütemben folytatódik több héten át az egészségügyi dolgozók beoltása.

2021 első felében várhatóan újabb vakcinák kaphatják meg a gyógyszerészeti hatóságok engedélyét, és akkor Magyarországra további vakcinák is érkezhetnek, amelyekkel megkezdődhet a lakosság tömeges oltása, közölte a sajtóközpont.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: