Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Legyen Karácsony vagy Húsvét, járvány vagy gazdasági válság Fideszéknek folyton az aljaskodáson jár az agya. A HírHugó is beszámolt róla, hogy Orbánék az ünnepek előtt egy tollvonással bezúzták az ellenzéki városokat, a haveri önkormányzatokat meg kitömték egy halom lóvéval. Karácsony Gergely legújabb posztjában ezt mutatja be:

 

A kormány karácsonyi „pénzadományai” világosan megmutatták, hogy mit jelent az, hogy Magyarország nem köztársaság. Egy valódi köztársaságban nincsenek első- és másodrendű állampolgárok. Magyarországon vannak.

Többek között másodrendű állampolgárként kezeli a kormány azt a több mint 2,5 millió magyart, akik ellenzéki vezetésű településen élnek. Az önkormányzatok pénze a településen élő emberek pénze.

Amikor a kormány elvonja az önkormányzatok saját bevételeit, majd politikai alapon diszkriminálva oszt vissza ebből valamennyit, akkor valójában állampolgár és állampolgár között tesz különbséget. És ez megengedhetetlen!

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége éppen ezért követeli, hogy az állam településmérettől és a vezetés politikai színezetétől függetlenül kompenzálja az összes önkormányzatot az iparűzési adó megfelezése miatt. Városaink kifosztása nem kormányzás!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: