Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy teljesen ismeretlen demencia ellenes étrend-kiegészítő hirdetése borította el a napokban a Facebookot. Az eddig ismeretlen csodaszer Mementum név alatt fut, amivel még önmagában nem keltené fel a figyelmet, de arculata igencsak hasonlít a Momentum nevű ellenzéki pártra.

Karácsony idején árasztotta el a magyar Facebookot az eddig ismeretlen Mementum nevű táplálék kiegészítő alábbi hirdetése:

Az ajánló szöveg is úgy van megírva, hogy az ember elgondolkozik rajta, hogy itt most valami politikai gegről van-e szó az ellenzéki párt részéről?  Az, hogy a megjelenés megtévesztő nem kérdéses, ha megnézzük az érkező kommenteket: „Gyurcsány kottájából.”

A Hír Hugó megkérdezett pár Momentum közeli forrását, hogy van e közük a Mementum (nem o-val, hanem e-vel) nevű demencia elleni tápkieghez: mindegyikük azt válaszolta, hogy nem, de tudnak már erről a húzásról és lépéseket tesznek.

A táplálék kiegészítő mögött egy szegedi családi vállalkozás áll amúgy, igazából nagyon más hasonló termékük nincs is. Azt nem tudni, hogy itt most egy tudatos politikai karakterrombolás áll a dologhátterében vagy valami fogyasztókat megtévesztő marketinghúzás netán valami médiahack, jó indulatú vagy rosszindulatú dolog: de ez csalás, ha így nézzük akkor is, ha úgy nézzük akkor is.

A táplálék kiegészítőnek amúgy weboldala is van. A terméket igen borsos áron mérik 70 kapszula 22 ezer forint, ami az ajánlott szedés mellett 7 napra elég. A weboldal tartogat még egy érdekességet is: adományokat is gyűjt, ami egy táplálékkiegészítőtől igencsak furcsa dolog, főként ha nagyon hasonlít megjelenésben egy pártra, amitől meg azért ez nem áll olyan távol.

Azt, hogy itt valami fura dologról van szó a Google is alá támasztja: a Mementum nevű tápkiegről egyetlen egy nyamvadt találat sincsen, nincs egy cikk, egy beszámoló de még csak egy fénykép se róla (a .com-os honlapján kívül).

Persze nem kell mindig mindenütt ellenséget látni, de azért ez így maradjunk annyiban rendkívül furcsa. S a félreértések elkerülése végett érdemes tisztázni: a Mementum nem a Momentum és senkit se tévesszen meg.

Arra kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy véletlenül se keverje össze senki ezt a furcsán felbukkant táplálék kiegészítőt az ellenzéki párttal!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: