Sajnos nem az RTL Klub képernyőjén térnek vissza a humor nagy ágyúi és csupán egy jubileumi adás erejéig jelentkezett újra a sikerműsor csapata a Partizán Youtube csatornáján.

Politika, botrány, Duna-parti duma parti bulvár, pletyka, sztárhegyek, ez a Heti Hetes- hangzott a legendás műsor főcím zenéje, ami 1999 szeptemberétől 2016 decemberéig futott az RTL Klub csatornáinak képernyőin.

Azt, hogy komoly hiba volt lekeverni a műsort mi sem bizonyítja jobban, hogy Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője újra összeröffentette egy jubileumi adás erejéig a Heti Hetes csapatát.

A Partizán youtube csatornájára alig pár órája került fel az “adás”, de máris nézettségi rekordokat döntöget: alig pár óra leforgása alatt százezrek nézték meg a humor nagyágyúinak visszaemlékező adását.

Nem nagyon akarom elspoilerenzni, hogy mi is van az adásban, de képes volt mosolyt csalni az orcámra. Miközben a műsor résztvevői nyílt őszinteséggel beszéltek a műsor legféltettebb kulissza titkairól is.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy újra összeáll a Heti Hetes csapata egy jubileumi műsorra, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson a műsor!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).