Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Brüsszelben nem tudnak lekattanni a Szájer-botrányról, parti ikon kezd válni a Fidesz politikusból

Magyarországon már-már a feledés homályába kezd merülni Szájer József házibuli-botránya. A fideszes vezető politikus egy pénteki napon ellátogatott egy speciális házibuliba, amelynek a rendőrök vetettek  véget. A politikus pedig a rendőrök elől az ereszcsatornán keresztül próbált megszökni.

Sikertelenül. Szájert nyakon csípték és a nagy igyekezete közben a táskájából elő is került némi kábítószer. A politikus még a botrány kirobbanása előtt lemondott minden tisztségéről és távozott.

Ám Brüsszelben Szájer József kezd igazi party ikonná válni, legalább is erre lehet következtetni abból a fényképből,  ami nagy erőkkel terjed a magyar Facebookon is:

A Fidesz bukott politikusa parti szívószáldísz formájában kezdhet új karriert, nyilván nem a legnagyobb örömére. S még az angol humorra mondják azt, hogy kifinomult? Nyilván ez csak azért van mert a belgát nem ismerik.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a 2020-as brüsszeli szilveszteri bulik legmenőbb kiegészítője az ereszcsatornán menekülő Szájer szívószáldísz kezd lenni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy a barátaid is tudjanak egy jót mosolyogni a belga humoron.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: